Процедура закупівлі оголошена 12.03.2025 07:47. Дата останніх змін - 14.03.2025 07:45
Тестовий пундик
Ідентифікатор закупівлі | UA-2025-03-12-000383-a | |
Внутрішній ID тендеру в ЦБД | b8647f8b0d4c493eb94b8d8325ce79e7 |
Загальна очікувана вартість закупівлі
8`687.95 грн
Ви ще не берете участь в обговоренні цієї закупівлі
Ви ще не берете участь у цій закупівлі
Відмітити оголошення
Додати у вибране
Приховати
Запланувати участь
Опис млинців з начинкою
Закупівельник (оголошує закупівлю)
Найменування організації | Артюшенко Group Лимонно-кремовий | |
Загальна очікувана вартість закупівлі | 8`687.95 грн (з ПДВ) | |
Процедура закупівлі | Спрощені торги із застосуванням електронної системи закупівель | |
Метод оцінки тендерних пропозицій учасників | Оцінка тендерних пропозицій учасників за найменшою пропозицією | |
Вид предмету закупівлі | товари |
Закупівля оголошена
12.03.25
Період уточнень
до 14.03.25
Період оскаржень
до 14.03.25
Період подання пропозицій
до 14.03.25
Кваліфікація
з 14.03.25
Специфікація закупівлі
Лот №1. Назва страви
Опис рецепту страви
Параметри торгів
Розмір бюджетного призначення або очікувана вартість | 8`687.95 грн (з ПДВ) | |
Розмір мінімального кроку пониження ціни | 60.60 грн | |
Дата початку аукціону за лотом | очікується |
Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)
Подія | дата закінчення звітного періоду | |
Опис | Streamlined interactive application | |
Тип оплати | Аванс | |
Розмір оплати (Важливо! Загальна сума умов оплати повинна бути рівна 100%) | 100% | |
Період | 923 робочі дні |
Специфікація закупівлі
1) |
matrix impactful methodologies
Класифікація за ДК 021-2015 (CPV): 16000000-5 - Сільськогосподарська техніка
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 64552, Україна, Чернігівська область, Соломонові Острови, Вернидуба
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг (обов'язково до заповнення): 26.03.2025 - 28.03.2025
|
Кількість: 271.97 кубічний сантиментр
|
Тендерна документація
![]() |
Нетипізований документ
automation-QA.png
|
Завантажено в ЦБД Prozorro: 12.03.2025 07:47
Версія документу від: 12.03.2025 07:47
ID: 94a4f2e7bc1f4f959a198fd323e31f6d
|
![]() |
Нетипізований документ
automation-QA.png
|
Завантажено в ЦБД Prozorro: 12.03.2025 07:47
Версія документу від: 12.03.2025 07:47
ID: 55c8a8c71b9343a6874810a95129325c
|
![]() |
Повідомлення про закупівлю
sign.p7s
|
Завантажено в ЦБД Prozorro: 12.03.2025 07:47
Версія документу від: 12.03.2025 07:47
ID: e84a0a83746948d49d8761e8cdad6e13
|
Параметри тендеру
Електронний аукціон | Так | |
Мінімальна кількість пропозицій | 1 | |
Послідовний порядок розгляду пропозицій | Так | |
Ціна пропозиції обмежена очікуваною вартістю | Так | |
Валюта пропозиції визначена очікуваною вартістю | Так | |
Попередня кваліфікація | Ні | |
Відбір з попередньо кваліфікованими учасниками | Ні | |
Тривалість оскарження результатів кваліфікації | 0 | |
Оскарження результатів кваліфікації | Ні | |
Кількість днів між кінцевою датою оскарження умов та кінцевим строком подання пропозицій | 2 Робочі дні | |
Тривалість кваліфікації | 0 | |
Кількість днів для надання пояснень на звернення | 3 Робочі дні | |
Очікувана вартість | Так | |
Тривалість оскарження результатів визначення переможця | 4 Робочі дні | |
Тривалість оскарження відміни закупівлі | 10 календарних днів | |
Оскарження результатів визначення переможця | Так | |
Оскарження умов тендерної документації | Так | |
Оскарження відміни закупівлі | Так | |
Обмежений доступ | Ні |
Дати та строки
Завершення періоду уточнень | 14.03.2025 07:42 | |
Початок періоду прийому пропозицій | 12.03.2025 07:47 | |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій | 14.03.2025 07:45 |
Закупівельник (оголошує закупівлю)
Найменування організації | Артюшенко Group Лимонно-кремовий |
Код в ЄДРПОУ / ІПН | 45437816 |
Юридична адреса | 32556, Україна, Миколаївська область, селище Корюківка, проспект Василя Кандинського 1-й, буд. 35 кв. 768 |
Реєстр пропозицій
Дата і час розкриття 14.03.2025 07:45
Назва страви
№
Учасник
Початкова пропозиція
Остаточна пропозиція
Документи пропозиції
Протокол розкриття
Назва страви
№
Учасник
Остаточна пропозиція
Статус
Документи