Процедура закупівлі оголошена 11.03.2025 07:49. Дата останніх змін - 13.03.2025 07:47
Тестовий пундик
Ідентифікатор закупівлі | UA-2025-03-11-000321-a | |
Внутрішній ID тендеру в ЦБД | 63349e0622194bf4b40eefd2b6ebaff3 |
Загальна очікувана вартість закупівлі
9`809.25 USD
Ви ще не берете участь в обговоренні цієї закупівлі
Ви ще не берете участь у цій закупівлі
Відмітити оголошення
Додати у вибране
Приховати
Запланувати участь
Опис млинців з начинкою
Закупівельник (оголошує закупівлю)
Найменування організації | Шиян, Артюх and Устенко Блідо-каштановий | |
Загальна очікувана вартість закупівлі | 9`809.25 USD (з ПДВ) | |
Процедура закупівлі | Спрощені торги із застосуванням електронної системи закупівель | |
Метод оцінки тендерних пропозицій учасників | Оцінка тендерних пропозицій учасників за найменшою пропозицією | |
Вид предмету закупівлі | товари |
Закупівля оголошена
11.03.25
Період уточнень
до 13.03.25
Період оскаржень
до 13.03.25
Період подання пропозицій
до 13.03.25
Кваліфікація
з 13.03.25
Специфікація закупівлі
Лот №1. Назва страви
Опис рецепту страви
Параметри торгів
Розмір бюджетного призначення або очікувана вартість | 9`809.25 USD (з ПДВ) | |
Розмір мінімального кроку пониження ціни | 58.30 USD | |
Дата початку аукціону за лотом | очікується |
Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)
Подія | інша подія | |
Опис | Enhanced analyzing functionalities | |
Тип оплати | Аванс | |
Розмір оплати (Важливо! Загальна сума умов оплати повинна бути рівна 100%) | 100% | |
Період | 399 календарні дні |
Специфікація закупівлі
1) |
e-enable intuitive action-items
Класифікація за ДК 021-2015 (CPV): 16000000-5 - Сільськогосподарська техніка
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 93652, Україна, Житомирська область, Конго, Десятого квітня
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг (обов'язково до заповнення): 25.03.2025 - 27.03.2025
|
Кількість: 787.37 американська кварта для рідин
|
Тендерна документація
![]() |
Нетипізований документ
automation-QA.png
|
Завантажено в ЦБД Prozorro: 11.03.2025 07:49
Версія документу від: 11.03.2025 07:49
ID: 60fb7eb447514b568c94979014383094
|
![]() |
Нетипізований документ
automation-QA.png
|
Завантажено в ЦБД Prozorro: 11.03.2025 07:49
Версія документу від: 11.03.2025 07:49
ID: 64991137b3dc42b4b8fb9c2892f6036a
|
![]() |
Повідомлення про закупівлю
sign.p7s
|
Завантажено в ЦБД Prozorro: 11.03.2025 07:49
Версія документу від: 11.03.2025 07:49
ID: 768812bb9c564e80bd996e67e993a4c9
|
Параметри тендеру
Електронний аукціон | Так | |
Мінімальна кількість пропозицій | 1 | |
Послідовний порядок розгляду пропозицій | Так | |
Ціна пропозиції обмежена очікуваною вартістю | Так | |
Валюта пропозиції визначена очікуваною вартістю | Так | |
Попередня кваліфікація | Ні | |
Відбір з попередньо кваліфікованими учасниками | Ні | |
Тривалість оскарження результатів кваліфікації | 0 | |
Оскарження результатів кваліфікації | Ні | |
Кількість днів між кінцевою датою оскарження умов та кінцевим строком подання пропозицій | 2 Робочі дні | |
Тривалість кваліфікації | 0 | |
Кількість днів для надання пояснень на звернення | 3 Робочі дні | |
Очікувана вартість | Так | |
Тривалість оскарження результатів визначення переможця | 4 Робочі дні | |
Тривалість оскарження відміни закупівлі | 10 календарних днів | |
Оскарження результатів визначення переможця | Так | |
Оскарження умов тендерної документації | Так | |
Оскарження відміни закупівлі | Так | |
Обмежений доступ | Ні |
Дати та строки
Завершення періоду уточнень | 13.03.2025 07:44 | |
Початок періоду прийому пропозицій | 11.03.2025 07:49 | |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій | 13.03.2025 07:47 |
Закупівельник (оголошує закупівлю)
Найменування організації | Шиян, Артюх and Устенко Блідо-каштановий |
Код в ЄДРПОУ / ІПН | 47255722 |
Юридична адреса | 08904, Україна, Дніпропетровська область, селище Заводське, провулок Юхима Геллера, буд. 282 |
Реєстр пропозицій
Дата і час розкриття 13.03.2025 07:47
Назва страви
№
Учасник
Початкова пропозиція
Остаточна пропозиція
Документи пропозиції
Протокол розкриття
Назва страви
№
Учасник
Остаточна пропозиція
Статус
Документи